Меню
Меню
Филтър
Количка

Caffe Vandino

Vandino е отлично кафе с фокус върху вендинг сектора!

Италианският кафе производител Vandino е компания, която фокусира своята дейност върху Хо.Ре.Ка. сектора. Той от своя страна обхваща нуждите на хотелиерството и ресторантьорството и влага своите усилия в това да им предложи първокласни и качествени продукти. Благодарение на своите неспирни усилия кафе Вандино успява да предостави само качествено вендинг кафе. Oще в началото на своята дейност италианката компания открива нишата на вендинг продуктите, която се нуждае от качествена продукция и прецизно обслужване, така че да може да предложи на крайния производител най-доброто Ho.Re.Ca. кафе. Вандино разработва детайлна мрежа за контрол, която обхваща всеки един процес на производство, дистрибуция и обслужване на вендинг автоматите, така че да улесни максимално своите клиенти.

Vandino кафе е бранд с невероятен усет към кафето и много добро познаване на своите клиенти. Семейството на Вандино отлично знае, че за съвременния потребител практичността и спестеното време са водещи. В забързаното си ежедневие днешния клиент търси максимално лесен и бърз начин да получи желаните продукти. Ето как вендинг машините придобиват широка популярност. Чрез тях само за секунди можете да си вземете любимата топла напиткa или пакетирана закуска - нужно е само да пъхнете съответната сума, да натиснете един бутон и готово - получавате предпочитания продукт за секунди и то навсякъде - в офиса, сградата на някоя институция или дори на спирката. Компанията също е наясно, че в наши дни кафе пазарът е изключително добре развит, затова формулата за успех изисква отлично качество на продукцията. За да съчетае тези две пазарни потребности Caffe Vandino се насочва към хорека сектора и специализира дейността си в създаването на формули за превъзходно, качествено вендинг кафе.

Насладете се на качествено Ho.Re.Ca. кафе с богатото продуктово разнообразие Vandino от разтворими кафета, кафе на зърна, мляно кафе и други на топ цена само от магазин за кафе и чай от Cod Caffee!


Марка: Caffe Vandino
VANDINO Crema Professional кафе на зърнаКафе на зърна VANDINO Crema Professional – кафе за ароматно еспресо с кремообразен, гъст каймак и си..
35.90 лв
Без данък:35.90 лв
Купи