Меню
Меню
Количка

Caffen

Caffen - неаполитанската традиция в приготвянето на първокласни кафе специалитети

Caffen е неаполитанска марка за кафе, която знае, че кафето е повече от просто напитка, то е социален ритуал и ежедневно удоволствие. Брандът влага своя 60 годишен опит, традиции, технологичен напредък и неподправена страст към любимата напитка на милиони, в производството на първокласно кафе във всяка чаша. Компанията възприема за своя мисия предаването на италианската кафе култура във всяка серия кафе с марката Caffen. С богатата гама кафе продукти и кафе аксесоари, Caffen пренася автентичният, първокласен еспресо вкус както у дома, така и в офиса и заведението.

История на бранда

Компания Caffen е основана през 1955 г., в сърцето на древния град Parthenopean от Don Luigi Percuoco, който печели славата на неаполитанец с огромна страст към кафето. През годините, привържениците на марката се обединяват около мнението, че само един истински неаполитанец, който обожава вкуса на кафето може да предаде този уникален и несравним вкус на топлата напитка. От 1955 г. насам, брандът модернизира своето производство, като доусъвършенства всяка една производствена фаза, за да подари на своите привърженици уникално вкусово и ароматно преживяване.  Ентусиазмът и страстта, към ободряващата напитка, обаче остават непроменени. И днес компанията на Дон Луиджи предоставя на своите потребители високо качество, неповторим вкус и неаполитанска кафе традиция с всяка чаша еспресо.

Насладете се на страст, традиции и превъзходно италианско еспресо с богатата гама продукти - кафе на зърна, кафе капсули, кафе на дози, мляно кафе и аксесоари на Caffen на топ цена само при нас - магазин за кафе и чай Cod Caffee!


Няма налични продукти.