Меню
Меню
Филтър
Количка

Caffitaly System - италианския производител на кафе капсули

Caffitaly System - само кафето е важно!

Caffitaly System е млада, но бързо развиваща се кафе компания, чиито качествени продукти и услуги не остават незабелязани от ценителите на истинския вкус на кафето. Мисията, около която се обединява работата на италианския бранд, е постоянно производствено и качествено израстване, съобразено с развиващите се нужди на потребителите. За Caffitaly ''само кафето е важно'' и това се изразява в уникалния изследователски кафе процес, избор на най-добрите технологии в производството на кафе и усъвършенстване в системата за кафе капсули, с която можете да си подарите чаша превъзходно еспресо навсякъде - в офиса, заведението, а дори и у дома.

Експертите по кафе на Caffitaly знаят, че всяка чаша кафе е ритуал, време на наслада с приятели, семейството или просто момент за нас самите. Ето защо в един такъв момент всеки търси качество и удоволствие от вкуса и аромата на любимата си топла напитка, а Кафитали работи упорито и дълго, за да предложи това удоволствие във всяка чаша, само с натискане на един бутон. Кафе системата на Caffitaly се грижат за превъзходното приготвяне на вашето еспресо с неповторим вкус и пухкав каймак всеки път.

Caffitaly System е сравнително бързо развиваща се компания, основана през 2004 г.,от група предприемачи, обединени от страстта си към кафето. Бързият растеж в производството и търговията с кафе капсули, който се осъществява от първия за бранда завод в Гаджо Монтано, създава здрава основа за разрастването на Caffitaly System и откриването на новия производствен завод Rozzano - в центъра на миланската промишлена зона през 2010 г..

Насладете се на богато разнообразие от кафе капсули, съвместими с вашата кафемашина Caffitaly система, които ще откриете на супер цена в магазин за кафе и чай Cod Caffee!


Марка: Caffitaly
Кафемашина Caffitaly System IRIS S27 - среброКапсулната машина Iris S27 е малка, компактна и лесна за използване. Вие можете да се насла..
165.00 лв
Без данък:165.00 лв
Купи
Микс комплект кафе капсули Caffitaly система 12 броя Кафе капсули Микс комплект кафе капсули Caffitaly система 12 броя Кафе капсули
ТОП Продукт
Марка: Caffitaly
Едно нещо свързва всички продукти на италианскати марки за Caffitaly system- прекрасния вкус, който ги откроява от останалите кафе напитки. Разнообраз..
10.90 лв
Без данък:10.90 лв
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Филтриране