Меню
Меню
Филтър
Количка

Cellini

Cellini

Cellini е италиански производител на кафе и кафемашини с богата традиция и страст към италианското кафе. Основана в началото на 20-ти век, компанията се отличава със своята постоянна стремеж към съвършенство и внимание към детайлите. В следващите редове ще предоставим по-подробно описание на Cellini:

История и Традиции

Cellini има дълга и почитана история в света на кафето. Основана през 1909 г., тя е преживяла много години и запазила своето старо италианско наследство в производството на кафе.

Разнообразие от Продукти

Компанията предлага богато разнообразие от кафе, включително мляно кафкафе на зърна, е и кафе на дози. Техните аромати и смеси се отличават с изискан вкус и качество.

Италианска Страст

Cellini извлича вдъхновение и страст от италианската кафена култура. Техните майстори на кафето грижат внимателно за всяка чаша, за да предложат истински италиански вкус.

Технологични Иновации

Въпреки традициите, Cellini интегрира съвременни технологии и иновации в производството на кафе и кафемашини. Техните продукти се адаптират към съвременните изисквания на клиентите.

Световно Присъствие

Кафетата на Cellini не са ограничени само до Италия. Те се срещат в кафенета и домакинства по целия свят, заради своята изключителна качественост.

Качество и Устойчивост

Компанията придържа към високи стандарти за качество и отговорно производство, гарантирайки качествени и отговорни продукти.

Cellini продължава да бъде източник на вдъхновение и вкус за всички ценители на кафето по света. Тя съчетава традициите на италианската кафена култура с модерни иновации, за да предложи продукти, които наистина задоволяват вкусовете и изискванията на своите клиенти.


Марка: Cellini
Cellini Classico на зърна 1 кгCellini Classico е комбинация от подбрани кафета Арабика и Робуста, внимателно подбрани от най-престижните страни пр..
59.60 лв
Без данък:59.60 лв