Меню
Меню
Филтър
Количка

Costa Caffee

Costa Caffee

Историята на Коста Кафе

Коста Кафе е британска верига от кафенета, която е известна с висококачествените си кафета и вкусни напитки. Марката беше основана през 1971 година от Серхио и Бруно Коста, две братя от България с италиански произход. Самото име на марката идва от фамилното име "Коста", а идеята за създаване на кафене се появила още в детството на двамата братя.

От скромно начало в Лондон, Коста Кафе се разраства бързо и днес е една от най-популярните вериги от кафенета в света, с представителства в над 30 държави. Коста Кафе предлага разнообразие от кафета, включително еспресо, капучино, лате, американо и други напитки, приготвяни от пресни зърна и внимателно подбрани съставки.

Културата на кафе и Коста Кафе

В Коста Кафе се грижат не само за качеството на своите продукти, но и за преживяването на своите клиенти. Марката предоставя уютна и приятна обстановка, където хората могат да се насладят на своите любими напитки и да се отегчат от стреса на ежедневието.

Коста Кафе също така поддържа принципите на устойчивост и отговорност при добива на кафето си. Те се стремят да осигурят фермите, от които са техни доставчици, с правилни условия на труд и да подпомагат местните общности.

С годините Коста Кафе успя да се утвърди като водеща марка в света на кафето благодарение на своята лоялност към качеството и превъзходния си вкус. Независимо дали сте ентусиаст на кафето или просто търсите място за срещи и отдих, Коста Кафе ви предлага неповторимо преживяване, което ще задоволи всяко ваше желание.

Разнообразие от вкусове и напитки

Коста Кафе е известна със своето богато разнообразие от вкусове, което привлича клиентите да често посещават заведението.

Класически вкусове на кафе от Коста Кафе

От класическите вкусове на кафе, предлагани от Коста Кафе, се отличават еспресото и капучино. Еспресото е интензивно и ароматно кафе, приготвено по специална рецепта. Капучиното е комбинация от кафе с млянка и възвара от мляко.

Специални напитки на Коста Кафе

Коста Кафе предлага и разнообразие от специални напитки, които допълват ежедневното кафе с нови и уникални вкусове. Някои от тези напитки включват лате макиато, карамел макиато и шоколадово мокачино. Тези напитки са съчетание от кафе, мляко и различни аромати, които създават изключително приятен и наситен вкус.

Независимо дали сте фен на класическите вкусове на кафе или искате нещо по-специално, Коста Кафе ще ви предложи напитка, която да задоволи вашите вкусови преценки.


Марка: Costa Caffee
Costa Coffee Cappuccino DG капсули 48 бр.Любителите на еспресо предпочитат нашият легендарен Signature blend от 1971. * Тези Costa Dolce Gusto съвмест..
34.62 лв
Без данък:34.62 лв
Купи