Меню
Меню
Филтър
Количка

Costadoro

Costadoro

Costadoro е италиански производител на кафе със страст към изключителния италиански вкус и качество. Основана в Торино през 1890 година, компанията се гордее с дългогодишна история и изкуство в приготвянето на кафе. В следващите редове ще предоставя по-подробно описание на Costadoro:

История и Традиции

Costadoro притежава богата история, която започва преди близо 130 години. Основана през 1890 г., тя започва своя път като малка пекарна и кафене. С годините компанията се разраства и се превръща в известен производител на кафе.

Разнообразие от Продукти

Компанията предлага разнообразни видове кафе, включително кафе на зърна, мляно кафе и кафе на капсули. Техните аромати и смеси варират, за да задоволят различните предпочитания на клиентите.

Италианска Кафена Култура

Costadoro вярва в силата на италианската кафена култура и придава значение на аутентичния италиански вкус. Техните майстори на кафето са посветени на изграждането на истински вкус и аромат.

Качество и Изпичане

Процесът на изпичане на кафето е от съществено значение за Costadoro. Те изпичат своите кафе зърна с грижа и внимание, за да гарантират високо качество и богат аромат.

Световно Присъствие

Продуктите на Costadoro са налични не само в Италия, но и на множество международни пазари, като така споделят вкуса и стилът на италианското кафе със света.

Социална Отговорност

Costadoro се ангажира с отговорно производство и устойчивост в целия си производствен процес, като се грижи за околната среда и общностите, в които действа.

Costadoro съчетава столетията страст и опит с модерни технологии и иновации, за да създаде кафе, което прелива от италиански стил и качество. Тя продължава да бъде известна и ценена от ценителите на кафето по целия свят.


Марка: Costadoro
Кафе Costadoro 70% арабика, 30% робуста - Неустоим вкус и аромат!Открийте удоволствието от уникалния вкус на кафе Costadoro, съчетаващо висококаче..
53.55 лв
Без данък:53.55 лв