Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Интензитет
Система
Интензитет
Вид
Вид капсули
Интензитет
Мощност
Налягане
Арабика
Интензитет
Арабика
Вид
Арабика
Робуста
Робуста
Еспресо
Робуста
Капучино
Цена
Вместимост
Чинийка
Вид
Цвят
Унции
Брой
Филтър дози
Цвят
Брой

Covim

Covim познава изключително добре очакванията на любителите на кафе за доброто еспресо. Техните блендове са резултат на страст, култура и стил, компания, която обръща внимание на всеки детайл. Блендовете на Covim, предназначени за всички видове пазари, са плод на дългогодишен опит и задълбочено познаване на начините на приготвяне на кафе и желанията на потребителите. Всичко започва с внимателно избиране на най-добрите кафетa от кафеени плантации, многократно проверяване на кафето по време на неговото транспортиране и балансираното изпичане, за да се извлече оптималният вкус. Особено голямо значение играят и деликатното смилане и индивидуалното опаковане.

Ковим е марка, която има 40 години опит и компетентност, а освен това всяка стъпка от производството на кафе се проверява внимателно, за да се гарантира за всички продукти изискан аромат и постоянен вкус. Най-добрите кафетa в света са налични в четири специфични продуктови линии за вендинг, хотели, ресторанти и кетъринг и богата гама от продукти за ползване у дома. Превъзходството на кафетата на Covim, може да достигне до различни видове потребители: на работа, на вън, в кафето или у дома. 'Espresso Live' е знак на почит в културата на кафето и за тези, които са съгласни с ползите му в ежедневието. Понятие, което обединява страстта към добре направените неща и кафето като начин на живот. 

Философията на Covim

Covim се обединява от един уникален и неповторим продукт, върху който работят определена група хора, единни в задоволството си от добре свършената работа и движени от страстта за перфектно качество. А качеството в Covim е задължително. Covim вдъхновява индивидуалната отдаденост, знанието и всеотдайността. Развивайки се с тази философия и използвайките духа на предприемачеството, за да определя динамиката и иновациите, Covim достига модел, който може да бъде за пример за традиция, технология и креативност.

Продуктите на Covim

Най-голямото предизвикателство пред Covim е да вмъкне мъдростта, тайните и грижите, които са основата и същността на всеки един бизнес, в производството на блендовете кафе. Още в началото мениджърите са открили, че тези съставки и качествените продукти стоят в основата на най-добрата технология и най-добрите системи за управление на продуктите. Всяка малка крачка на кафеените зърна от тяхното производство до тяхното пристигане до вашият дом се проследява внимателно от специалистите на Covim и по този начин се гарантира качество на всеки един продукт. Covim използва само високотехнологични машини при обработката на кафето и кафеени растения, внимателно подбрани и добре отглеждани. По този начин Covim се превръща в компания, която завладява световния пазар

Сертификати

Вниманието на Covim към високото качество е оценено и сертифицирано значително пъти. Продуктите на Covim се изготвят по стандарта: UNI EN ISO 9001. Също така компанията е оценявана и като коректен работодател, а производството се извършва по UNI EN ISO 14001. Производителят е един от първите италиански производител на кафе, които спазват DTP 114 – Vending Quality. По този начин те получават сертификат за изпичането на зърната кафе за вендинг пазара, което гарантира за всеки бленд качество, дори по-високо от това, определено по закон. 

 

Други сертификати:

  • Agroquality ISO 9001:2008 - получен през 1999 година.
  • UNI EN ISO 14001:2004 - от 2004 година.
  • DTP 114 CSQA - от 2014 година за високо качество на кафеените зърна за вендинг пазара.

Италианското кафе Covim се предлага вече по целият свят. 

Италия е третата по ред в Европа и четвъртата в света по износ на изпечено кафе. Covim е компания, койяо изнася около 30% от продукцията си навън, допринася за развитието на сектор, в който работят над 7 000 работници и струва около 3,1 млрд евро годишно. Компанията е символ на кафето с етикет 'Произведено в Италия'. Успехът на марката на чуждите пазари е доказателство за доброто кафе на италианците, което се оценява вече не само в Италия. Най-голямото постижение на марката е, че всеки ден хиляди хора консумират от тяхното кафе. Решаващ фактор за успеха на компанията е познаването на пазара и технологията на кафето. Различните блендове, приготвяни от Covim, успяват да задоволят вкусовете не само на италианския пазар, но и в чужбина. От края на 90-те години, когато марката започва да се доказва на световния пазар, успява да предаде вкусът на италианското еспресо и високото качество навсякъде по света.

История на Covim

Covim е компания основана през 1991 година от две стари компании, които изпичат кафе, и които помагат да се разшири кафе културата в Генуа през 1900 година. Компанията се състояла от пет семействa, които упражнявали контрол върху бизнеса. Печенето на кафе се дължало на търсенето на националния пазар, но и от възможността за износ. През годините износът на Covim нараснал до 30%. За да стимулира амбициите си, компанията непрекъснато се разширява и днес в нея работят над 70 човека. Марката вече е завладява различни сектове като хотелиерство, ресторантьорство, кетъринг, вендинг и продажби на дребно. Като предлагат изключително богата гама от продукти: кафе на зърна, мляно кафе, капсули кафе за различни системи, включително Lavazza Espresso Point System, Lavazza Blue System, Lavazza A modo mio System и Nespresso System. Годишния оботор на Covim нараства всяка година, което е гаранция за правилния избор на потребителите.

Покажи:
Сортировка:
Кафе Covim Armonico За почитателите на екзотичния вкус Covim създаде кафе на капсули Co..
7.90 лв

Ароматно кафе от Covim  Cod Caffee Ви представя най-добрият избор за Вашето съботно и н..
7.90 лв

Безкофеиново Covim Minuetto Decaffeinato Обичате кафето? Имате кафемашина Dolce Gusto? В ..
6.99 лв

Капсули Covim Ора Голд Арабика A modo mio система Капсулите Ора Голд Арабика на Covim, съвме..
8.10 лв

Капсули Covim Ора Гранбар Капсули A modo mio система Капсулите "Ора Гранбар" на Covim, ..
8.10 лв

Капсули Covim Ора Орокрема A modo mio система Капсулите Ора Орокрема на Covim, съвмести..
8.20 лв

Covim Пресо Гранбар Nespresso Система Капсулите "Presso Granbar" на Covim, съвместими с..
5.50 лв

Covim Пресо Орокрема Nespresso Система Капсулите "Presso Orocrema" е най-популярно..
5.50 лв

Covim Пресо Безкофеиново еспресо Nespresso Система Капсулите Безкофеиново кафе на Covim, съвмести..
5.50 лв

Covim Пресо Танго Nespresso Система Капсулите "Presso Tango" на Covim, съвместими с Nes..
5.50 лв

Covim Бялa зaxap нa пaĸeтчeтa 4гp. Koмбиниpaйтe cвoeтo ĸaфe c бялa ĸpиcтaлнa зaxap нa Ковим , зa ..
15.00 лв

Кафемашина Capitani CE 100 R С изключителен, изчистен дизайн и отлична функционалност, Capit..
269.00 лв

Covim Безкофеиново кафе Кафе на зърна За да завърши своето разнообразие от видове кафе, Covim съз..
11.90 лв

Covim Gialda - еспресо за ценители! Covim Giada е кафе на зърна, в което са съчетани по неверояте..
31.90 лв

Covim Голд Арабика Кафе на зърна Kафе на зърна "Gold Arabica" на Covim от зърна 100% Ар..
43.90 лв

Covim Гранбар Кафе на зърна Кафе на зърна "Granbar" на Covim е смес от качествени кафе ..
15.10 лв

Covim Мисцела Бар Кафе на зърна Кафето на зърна "Miscela Bar" е добре балансирано висок..
27.20 лв

Covim Орокрема Кафе на зърна Кафе на зърна "Orocrema" на Covim е кафе с индивидуален вк..
14.30 лв

Covim Престиж Кафе на зърна Кафе на зърна "Prestige" на Covim, е подходящо за всички, к..
22.90 лв

Covim Рубино Кафе на зърна Кафе на зърна "Rubino" на Covim съчетава в себе си приятния ..
36.90 лв