Меню
Меню
Филтър
Количка

Davidoff

Davidoff Cafe е изискан вкус и неповторим аромат във всяка чаша

Davidoff Cafe е нарицателно за неповторимо кафе удоволствие във всяка чаша. Уникалните вкусови и ароматни характеристики на Кафе Давидоф ще събудят сетивата и на най-взискателните любители на уханната напитка. Марката Davidoff комбинира неподправена страст и експертни познания за кафето с майсторски усет към най-прецизните смеси от кафе зърна, за да поднесе на всеки любител на топлата напитка изискан вкус и елегантно усещане. Дългогодишният опит и детайлното изучаване на всяка една кафе специфика отличават Davidoff Cafе от всяко друго.

Защо да се доверите на лукс от Davidoff Cafe?

Дълги години Davidoff Cafe изгражда своя имидж на компания еквивалент на качество, елегантност и лукс. Тази слава се гради на доказана прецизност във всеки отделен етап от създаването на перфектния кафе специалитет. Експертите по кафе на Давидоф селектират прецизно най-качествените кафе зърна от най-добрите сортове и региони за отглеждане на кафе. Тайната на превъзходното качество на всяка кафе напитка от марката е свързана и с процеса на изпичане, който запечатва повече от 800 ухания във всяко зрънце кафе.

История на бранда

Компанията е основана в началото на 20-ти век в Женева, а днес изпъква като нарицателно за луксозни стоки, в цял свят. Всъщност швейцарския концерн под марката Davidoff се занимава с производството на алкохол, парфюми, кафе и тютюневи изделия. Брандът Давидоф символизира луксозна продуктова гама и безкомпромисно качество. Най-високото качество е гарантирано от ръководното за компанията и нейния основател Зино Давидов с мото, гласящо, че вкусът към качеството е вкус към живота. През годините, компанията се доказва като луксозна марка, с усет към върховното качество и естетическата наслада.

Насладете се на постоянно превъзходно качество, от широката гама кафе на зърна, кафе капсули и кафе аксесоари - чаши, чинийки, лъжички, захар и други с марката Davidoff Cafе на супер цена в магазин за кафе и чай Cod Caffee!


Марка: Davidoff
Davidoff Cafe Crema 500 g на зърна (кафе)Добре дошли в света на изтънчения вкус с Davidoff Cafe Crema 500 g на зърна. Това висококачествено кафе е..
33.08 лв
Без данък:33.08 лв
Марка: Davidoff
Davidoff Cafe Espresso 500гр на зърна (Кафе) Davidoff Cafe Espresso е висок клас кафе,определящо се с наситен вкус и аромат.Кафето е селекция от най-д..
33.08 лв
Без данък:33.08 лв
Купи