Меню
Меню
Филтър
Количка

DOMANI

Domani caffee

Свежо приготвено кафе, уютна атмосфера и богата история - Домани Кафе има всичко. Ако сте истински ценител на кафе и търсите най-доброто място за наслаждаване на тази напитка, Домани Кафе е точното място за вас.

История на Домани Кафе

Основано през 2005 г., Домани Кафе има дълга и успешна история. Създателите му, Жак и София Домани, започнаха малко кафене с мечтата да предложат на клиентите си най-доброто кафе в града. С годините те разшириха своя бизнес и днес Домани Кафе е най-популярното място за кафе сред местните жители и посетителите на града.

Специално приготвено кафе

Едно от най-важните неща, които отличават Домани Кафе от останалите заведения, е качеството на приготвяното кафе. Баристите в Домани Кафе са обучени професионалисти, които стават майстори в изкуството на приготвянето на кафе. Те с обич и страст подбират най-качествените сортове кафе и ги използват за да приготвят напитки с неповторим вкус и аромат.

Независимо дали предпочитате еспресо, капучино или лате, в Домани Кафе ще намерите напитката, която ще задоволи вашите вкусови преференции. Освен това, заведението предлага и разнообразие от сладкарски изделия и закуски, които ще допълнят перфектно вашето кафе.

Когато посетите Домани Кафе, можете да се насладите на чаша кафе в приятна и уютна атмосфера. Интериорът е стилно обзаведен и ви кани да се отпуснете и се насладите на моментите си. Не е случайно, че местните хора и туристите се връщат отново и отново в Домани Кафе за да се насладят на перфектната комбинация от вкус, аромат и атмосфера.

Разнообразие от напитки в Домани Кафе

  • Топли напитки

В Домани Кафе вярваме в съчетанието от изискан вкус и качество. Затова предлагаме широка гама от топли напитки, които ще задоволят и най-изтънчените вкусове. Започнете деня с нашите вкусни кафета, готвени с висококачествени сортове кафе, отличаващи се с наситен аромат и богат вкус. Изберете си любимата кафена напитка - еспресо, капучино, лате или мока и се насладете на момента.

Ако предпочитате нещо по-различно, опитайте нашите ароматни чайове. От класически избелени, зелени и черни чайове до по-необичайни вкусове като ройбос, плодови или билкови чайове, в нашето кафе има нещо за всеки вкус.

  • Студени напитки

През лятото в Домани Кафе предлагаме нашата богата селекция от студени напитки. Светъл и освежаващ лате фрапе, сладък и кремообразен фрапе за любителите на сладко, айс капучино и много други. Всички напитки са приготвени със специално внимание към детайла и с използване на висококачествени продукти.

Независимо от вашите предпочитания, в Домани Кафе ще намерите напитката, която отговаря на вашите вкусови предпочитания и предизвиква усмивка. Посетете ни и се насладете на вкусните напитки, приготвени с любов и грижа.


Марка: DOMANI
Domani - Руанда Кинини Роберо 0.500 кгСредно  печеноРоберо е името на микролот от станцията за обработка Кинини. Балансирано кафе с умерена киселиннос..
47.00 лв
Без данък:47.00 лв
Купи
Марка: DOMANI
Domani - Руанда Кинини Роберо 1 кгСредно  печеноРоберо е името на микролот от станцията за обработка Кинини. Балансирано кафе с умерена киселинност и ..
91.00 лв
Без данък:91.00 лв
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)