Меню
Меню
Филтър
Количка

Douwe Egberts

Douwe Egberts: водеща марка и първокласно качество

Douwe Egberts е холандска марка за кафе, която е известна в цял свят със своето първокласно качество и богат вкус. Компанията е основана през 1753 г. в Харлем от Douwe Egberts, който започва с малък магазин за кафе и чай. С годините тя се разраства и става една от водещите марки за кафе в света.

Douwe Egberts се отличава със своята постоянна посветеност към качеството. Те използват само най-добрите сортове кафе зърна, които са внимателно подбрани и изпечени, за да създадат богат и наситен вкус. Освен кафе, компанията предлага и различни видове чай и други напитки.

Днес Douwe Egberts е позната марка в много домове и офиси по света. Тя гарантира на своите клиенти вкусно и качествено кафе, което се наслаждават на всеки глът. Без значение дали искате да се събудите със зареждаща чаша кафе или да се отпуснете с уютна чаша след обяд, Douwe Egberts има идеалното решение за вас.

Продукти на Douwe Egberts

Асортимент от кафе на Douwe Egberts

Douwe Egberts е известна холандска компания, специализирана в производството на кафе. Те предлагат голямо разнообразие от кафе продукти за всеки вкус и предпочитание. Независимо дали сте фен на еспресо, капучино или просто черно кафе, Douwe Egberts имат отговор за вас. Тяхната гама от кафе включва пълнени капсули, прах и зърна от различни сортове кафе.

Douwe Egberts: разнообразие от чаени и други напитки

Освен асортимента им от кафе, Douwe Egberts предлага и широка гама от чай и други напитки. Те предлагат различни видове чай, включително черен, зелен и билков чай. Също така, предлагат и други горещи напитки като какао и топъл шоколад. Техните чайни и горещи напитки са известни с високото си качество и богат вкус.

С Douwe Egberts, имате възможността да се насладите на широка гама от кафе, чай и други напитки, които носят оригиналност и качество. Независимо дали сте любител на кафе или чай, тяхните продукти са сигурен начин да се освежите и насладите на вкусни напитки.

Свежи и ароматни кафета от Douwe Egberts

През повече от 265 години марката Douwe Egberts е запазвала своето място сред любимите на световните ценители на кафето. Нейната мисия е да осигури висококачествено кафе, което не само ще задоволи вкусовите предпочитания на почитателите, но също така ще създаде незабравимо преживяване.

Douwe Egberts използва само най-добрите сортове кафе от цял свят, които са вкусени и ароматни. Богатата селекция от кафета предлага разнообразие от вкусове и аромати, за да задоволи и най-изисканите небца.

Брандът също така се грижи за устойчивостта на производството на кафето и допринася за доброто развитие на общностите, от които получава суровините си.

Независимо дали предпочитате зърнено кафе, капсули за еспресо или разтворима кафе, Douwe Egberts ще Ви запознае с многообразие от вкусове и наслади, които ще Ви пренесат във вълшебни светове на удоволствието.

Няма по-добър начин да се насладите на мига си с кафе, отколкото с вечните класики на Douwe Egberts. Опитайте ги и се отпуснете с вкуса и аромата, които само тези кафета могат да Ви предоставят.


Марка: Douwe Egberts
Douwe Egberts Paloma 1 кг. на зърна (Кафе)Кафе Douwe Egberts Paloma е гарантиран висококачествен продукт. Съчетавайки дългогодишни традиции с модернит..
24.68 лв
Без данък:24.68 лв