Меню
Меню
Филтър
Количка

Eduscho

Eduscho пренася духа на Виена у дома

Eduscho e австрийска компания за кафе, основана от Едуард Шопф през 1949 година. Едушо кафе е еталон за австрийска традиция при изпичането на кафе зърната. Обширната продуктова гама се простира от силни кафе напитки с наситени вкус и аромат, до по-елегантни кафе специалитети, които се отличават с нежна текстура и фин вкус. След като стартира с голям успех и печели редица привърженици, компанията продада бранда на Tchibo. От 1997г. марката Eduscho се превръща в част от портфолиото на един от лидерите на световния пазар за кафе - Кафе Tchibo. Въпреки, че се присъединява към семейството на Tchibo, Едушо запазва своя характерен почерк, с който пренася духа на Виена у дома, в офиса и заведението. Eduscho e бранд, който съчетава дългогодишни традиции и познания за кафето, благодарение на което се превръща в лидер на кафе пазара в четири държави в Европа със своето натурално кафе.

Доверете се на автентичния вкус на австрийски кафе специалитети с богатото разнообразие от кафе на зърна и кафе аксесоари от Edusho, част от семейството на Tchibo, на топ цена само сега в онлайн магазин за кафе Cod Caffee!


Марка: Eduscho
Eduschо КремаЗа "Eduscho Крема" се подбират специални кафе зърна, за да се получи тази ароматна комбинация. Внимателното и бавно печене ..
32.15 лв
Без данък:32.15 лв
Купи
Марка: Eduscho
Eduschо Еспресо"Eduscho Еспресо" се изпича докато се получат тъмни на цвят кафе зърна, за да се насладите вие на едно ободряващо еспресо..
31.45 лв
Без данък:31.45 лв
Купи
Марка: Eduscho
Почувствайте невероятния вкус и аромат на филтърно кафе Edusho Special Standart 500 gПредставяме ви Edusho Special Standart, олицетворение на ненадм..
13.38 лв
Без данък:13.38 лв