Меню
Меню
Количка

Gran Gaggia

Gaggia

Gaggia е италианска компания, специализирана в производството на еспресо машини. Компанията е основана през 1947 г. от Ахиле Гагия, който изобретява еспресо машина с помощта на неговата новаторска технология на налягане. Това му позволява да произвежда еспресо с кадифен каймак и богат аромат

Развитие на бранда Gaggia

През годините Gaggia се утвърждава като водеща марка в индустрията на еспресо машините. Машините на Gaggia са известни с високото им качество и ефективност. Компанията постоянно иновира и развива нови технологии, за да осигури перфектни резултати на своите потребители.

Днес Gaggia предлага разнообразие от модели еспресо машини, които отговарят на нуждите на различни потребители. От компактни модели за домашна употреба до професионални машини за ресторанти и кафенета, Gaggia има вариант за всеки вкус и изисквания.

Независимо дали сте еспресо ентусиаст или професионален бариста, марката Gaggia предлага надеждност, качество и изключителен вкус на кафето. За всички, които наистина ценят истинското и неповторимо еспресо преживяване, Gaggia е безспорен избор.

  • Gaggia също така предлагат и кафемашини и кафемелачки

Няма налични продукти.