Меню
Меню
Филтър
Количка

Jacobs

Jacobs

Историята и произходът

Jacobs е световноизвестна компания, специализирана в инженерството и строителството. Основана през 1947 година в Щатите от династията на инженерите и предприемачите Джозеф Джейкъбс и Джейкъб Джейкъбс, тя е бързо нараснала и се разпростира в десетки страни по света.

Jacobs се гордее с многобройни успешни проекти в различни сектори, включително енергетиката, транспорта, водоснабдяването и много други. Тя предлага комплексни решения за хиляди клиенти по целия свят, а многобройните им награди и признания говорят за качеството и професионализма, които предлагат.

Това, което прави Jacobs уникална компания, е ангажираността им към иновации и устойчивостта във всичко, което правят. Те поставят клиентите си на първо място и се стремят да предоставят индивидуални решения, които отговарят на техните специфични нужди и изисквания. Също така, те активно инвестират в научни изследвания и развойна дейност, за да бъдат в крак с последните технологични тенденции и да предложат иновативни решения.

Независимо дали става въпрос за проектиране на нова инфраструктура, управление на големи събития или опазване на околната среда, Jacobs има екип от опитни професионалисти, готови да се справят с всяко предизвикателство.

Видове кафе на Jacobs

Класическия избор на Jacobs

"Jacobs" e известна марка за кафе, която предлага разнообразие от класически видове кафе. Тези видове кафе са познати със своя богат и интензивен вкус, който може да задоволи и най-избраните вкусове на любителите на кафето.

Някои от най-популярните класически видове кафе на Jacobs са:

  • "Jacobs Kronung" - един от най-популярните продукти на марката, това кафе предлага гладък и балансиран вкус с нежен аромат.

  • "Jacobs Monarch" - това кафе е известно със своя богат и плътен вкус, който осигурява истинско удоволствие при пиене.

  • "Jacobs Espresso" - това е идеалният избор за любителите на силно кафе, с изразителен аромат и интензивен вкус.

Новите иновации в кафето на Jacobs

Освен класическите видове кафе, Jacobs предлага и нови иновации, за да задоволи различните желания на своите потребители.

Някои от новите иновации в кафето на Jacobs включват:

  • "Jacobs Barista Editions" - това са специално създадени кафета, които ви позволяват да създадете вкусни напитки в домашни условия. Те включват различни вкусови вариации като "Intense", "Caramel", "Crema", "Smooth", "Dark" и други.

  • "Jacobs Velvet" - това е нежно и кадифено кафе, което ви предлага невероятен вкус и аромат.

Независимо дали сте почитател на класическото кафе или на новите иновации в кафето на Jacobs, тази марка има нещо за всякого. Опитайте различните видове кафе от Jacobs и се насладете на качеството и вкуса, които те предлагат.


Марка: Jacobs
Jacobs Cronat Gold разтворимо 200гр (Кафе) Кафето Jacobs Monarch Инстантно е висококачествено гранулирано разтворимо кафе. Направено е от най-доброто ..
14.90 лв
Без данък:14.90 лв
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)