Меню
Меню
Филтър
Количка

Jura

Jura

Jura е известна марка за кафемашини, която се отличава с високо качество и иновативен дизайн. От създаването на първата си кафемашина през 1931 година, Jura предлага на потребителите изключителен опит при приготвянето на кафе в домашни условия. Със своята свежест, вкус и удоволствие, кафето от Jura е станало незаменимо за мнозина.

История на марката Jura

Марката Jura има богата история, която се простира на повече от осем десетилетия. През 1931 година, компанията е създадена в Švecarska Jura, Швейцария, от механик на име Leo Henzirohs. В продължение на години, той работи върху разработването на перфектната кафемашина, която да задоволи и най-изисканите вкусове. През 1980-те години Jura става пионер в областта на автоматичните кафемашини, като представя революционни иновации и технологии.

През последните години Jura развива и изгражда разпознаваемост по света като водещ производител на кафемашини. От ключово значение за успеха на марката са иновациите и високото качество на продуктите. Jura постоянно развива и съвършенства техните кафемашини, за да осигури най-доброто качество на кафето и удобство за потребителите.

Защо Jura е известна с кафемашините си

Jura е известна със своите кафемашини, защото предлага едно от най-впечатляващите кафе изживявания у дома. Една от ключовите характеристики на Jura е автоматичността на техните машини. С помощта на иновативните си функции и програми, кафемашините на Jura ще се погрижат за всеки етап от процеса на приготвяне на кафето, от смилането на зърната до сервирането на кафето в чашата.

Jura също така се отличава със своето внимание към качеството на кафето. Те използват само най-добрите зърна и перфектно съчетание от видове кафе, за да създадат неповторим вкус. Благодарение на автоматичните настройки и наличните опции за персонализация, потребителите могат да настроят силата, количеството и другите параметри на кафето според своите предпочитания.

Освен това, Jura предлага разнообразие от модели кафемашини, които отговарят на различните нужди и предпочитания на потребителите. Независимо дали сте фен на еспресото, капучино, лате или други напитки, Jura има подходяща машина, която да отговори на вашите изисквания.

В заключение, Jura е известна с кафемашините си, защото предлага високо качество, иновативен дизайн и перфектно приготвено кафе. С марката Jura може да се насладите на вкуса на истинско и неповторимо кафе в собствения си дом, без компромиси по отношение на качеството и удобството.


Марка: Jura
JURA ENA Micro 90 Кафе автомат (Еспресо машини)ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:Капацитет на групата за кафе 6 - 10 gИнтелигентна арома система (I.P.B.A.S.©)Ра..
2,098.95 лв
Без данък:2,098.95 лв