Меню
Меню
Филтър
Количка

Lucaffe

Lucaffe

Lucaffe е известен италиански производител на кафе и кафемашини, със седалище в Италия. Специализиран в производството на качествени кафета и кафемашини, Lucaffe има дългогодишен опит и репутация в света на кафето. В следващите редове ще предоставим по-подробно описание на Lucaffe:

История и Традиции

Lucaffe започва своята история през 1996 г., когато Luigi Zecchini основава компанията в Тоскана, Италия. Въпреки сравнително кратката си история, Lucaffe се издига като уважаван производител на кафе.

Разнообразие от Продукти

Компанията предлага разнообразни видове кафе, включително кафе на зърна и мляно кафе, кафе на капсули и други кафе продукти. Техните смеси се отличават с иновативни аромати и богат вкус.

Италиански Вкус и Аромат

Lucaffe вярва в важността на италианския вкус и аромат в света на кафето. Техните смеси и методи за изпичане подчертават характерните черти на италианското кафе.

Технологични Иновации

Като съвременен производител, Lucaffe интегрира технологични иновации в производството на кафето и кафемашини, за да предложи висококачествени продукти.

Световно Присъствие

Продуктите на Lucaffe са налични не само в Италия, но и на много международни пазари, като така споделят вкуса и стила на италианското кафе със света.

Качество и Отговорност

Компанията придържа към високи стандарти за качество и отговорно производство, гарантирайки качествени и отговорни продукти.

Lucaffe съчетава страстта към кафето с модерния подход и иновациите, за да предложи продукти, които задоволяват вкусовете и изискванията на своите клиенти. Тя продължава да бъде любим избор за тези, които ценят изяществото на италианското кафе и вкусовете, които то предлага.


Марка: Lucaffe
Lucaffe Blucaffe на зърна 250 гр. (Кафе) Lucaffe Bluecaffe - кафе съчетаващо максимума от страстта, вкуса и тайната на Джиан Лука Вентурели. Таен микс..
42.50 лв
Без данък:42.50 лв
Марка: Lucaffe
Lucaffe Blucaffe на зърна 700 гр. (Кафе) Lucaffe Bluecaffe - кафе съчетаващо максимума от страстта, вкуса и тайната на Джиан Лука Вентурели. Таен микс..
98.00 лв
Без данък:98.00 лв
Марка: Lucaffe
Lucaffe Classic мляно 250 гр. (Кафе) Lucaffe Classic - качество препоръчано за хора които обичат еспресото заради неговите най-добри качества: сорт пр..
19.00 лв
Без данък:19.00 лв
Марка: Lucaffe
Lucaffe Classic на зърна 1кг (Кафе) Lucaffe Classic - качество препоръчано за хора които обичат еспресото заради неговите най-добри качества: сорт пре..
56.00 лв
Без данък:56.00 лв