Меню
Меню
Филтър
Количка

Malongo

Malongo

Malongo е френски производител на кафе и кафемашини, известен със своя фокус върху качеството и устойчивостта. Основана през 1934 г. в Ница, Франция, компанията се отличава с богата история и ангажимент към екологичната устойчивост. В следващите редове ще предоставим по-подробно описание на Malongo:

История и Традиции

Malongo има дългогодишна история, която започва преди повече от осем десетилетия. Основана от Jean-Pierre Blanc, компанията продължава да се развива и се утвърждава като водеща френска марка.

Разнообразие от Продукти

Компанията предлага разнообразни видове кафе, включително кафе на зърна и мляно кафе, капсули и кафе на филтър, които се характеризират с богати аромати и вкусове.

Сертификации и Устойчивост

Malongo е изключително ангажирана с екологичната устойчивост и отговорно производство. Тя разполага с различни сертификати и програми за устойчиво земеделие и отговорно кафеделство.

Избор на Качество

Malongo използва внимателно подбрани кафе зърна и следи стриктно качеството на целия производствен процес.

Световно Присъствие

Продуктите на Malongo се продават и консумират не само във Франция, но и на международния пазар, като така споделят френския вкус и стил с клиентите по целия свят.

Иновации и Дизайн

Компанията комбинира вниманието към детайла с иновациите в дизайна на своите кафемашини и аксесоари, предоставяйки функционални и елегантни продукти.

Malongo остава верен на традициите си, предлагайки вкусни кафе и кафемашини, които се отличават с внимание към екологичната устойчивост. Тя продължава да бъде избор на хората, които ценят качеството, отговорността и изискаността в света на кафето.