Меню
Меню
Филтър
Количка

Martini

Martini

Martini е италианска марка за алкохолни напитки, основана през 1863 година от Алессандро Мартини. Компанията се превърна в един от най-известните производители на вермут - популярен вид алкохолен напитка. Напитката се произвежда с изискано смесване на добре подбрани билки и ботанически екстракти, което допринася за нейния неповторим вкус и аромат.

Профил на марката и ценности

Martini се превърна в символ на стилност и елегантност. Тя цени своята богата история и традиции, които са вградени във всеки аспект от производството. Марката също се стреми да бъде на лидерската позиция в иновациите и да предлага качествени продукти на своите клиенти.

Научете повече за Martini, като посетите тяхния уебсайт тук. Там ще намерите информация за различните видове напитки, които предлагат, включително класическия Martini, Белини и други. Изпитайте неповторимото изживяване на Martini и се насладете на перфекцията във всяка глътка.

Продукти

  • Martini Bianco – бял вермут

Martini Bianco е класическият бял вермут със сладък и ароматен вкус. Той е създаден със смесването на висококачествени бели вина с растениеви екстракти и ботанически съставки, което му придава уникален и богат аромат. Martini Bianco е перфектният избор за смесване със сода, тоник или коктейли. Той може да се сервира и с лед и лимонов декор.

  • Martini Rosso – червен вермут

Martini Rosso е популярният червен вермут, известен със специфичния си сладък и горчив вкус. Той се произвежда от смесването на червени вина с растениеви екстракти и подправки, което му придава богатия му аромат и неповторим вкус. Martini Rosso е отличен самостоятелен напитка, но също така е идеален за смесване в коктейли като Негрони или Американо. Може да се сервира и с добавка от лед и портокалов декор.

Мартини предлага богат избор от висококачествени вермути, които могат да задоволят вкусовете на всеки любител на коктейли или да бъдат консумирани самостоятелно. Независимо дали предпочитате бял или червен вермут, Martini ще ви предостави неповторимо удоволствие от пиене. Открийте своя нов любим напитка и се насладете на изисканият вкус на Martini.

Коктейли с Martini

Martini е италианска марка алкохолни напитки, отличаваща се със своите елегантни и богати вкусове. Независимо дали сте гурме или просто обичате да се насладите на качествен алкохол, Martini има нещо за всекиго.

  • Martini Negroni

Martini Negroni е стилен и силно ароматен коктейл, който съчетава горчивостта на Campari със сладостта на Martini Rosso. За приготвянето му, ви трябват 30 мл Martini Rosso, 30 мл Campari и 30 мл джин. Изсипете съставките във висока чаша с лед и разбъркайте. Гарнирайте с портокалова кора и насладете се на този италиански класически коктейл.

  • Martini Spritz

Martini Spritz е освежаващ коктейл с прекрасен розов цвят. За приготвянето му, ви трябват 60 мл Martini Bitter, 90 мл прозрачно газирано вино и подходяща декорация като портокалова кора или малинов плод. След като сложите лед в чаша за вино, добавете Martini Bitter и газираното вино. Разбъркайте нежно и украсете с декорацията. Насладете се на това опияняващо летно удоволствие.