Меню
Меню
Филтър
Количка

Nescafe

Защото всичко започва с Nescafe!

Всяка чаша ароматно кафе от бранда Nescafe е приготвена от 100% качествени кафе зърна и вода. 100% натурално кафе - нито повече, нито по-малко. Експертите по кафе на марката грижливо селектират само първокласни кафе зърна Арабика и Робуста за да се уверят, че всяка чаша ще поднесе 100% кафе изживяване.

Всичко започва с NESCAFÉ

Нескафе е швейцарска компания за кафе, чиято дейност е инспирирана от стремежа за създаване на нови връзки, приятелства и взаимоотношения. А като истински кафе ценители знаем, че най-добрите такива започват с кафе! Брандът усилено работи в посока иновации и новаторство. Марката взима участие в първата експедиция до връх Еверест, както и инициативата - първото кафе на Луната, за да покаже, че "всичко започва с Нескафе", но довежда до още по-големи  и вълнуващи преживявания! Nescafe поставя идеалното начало на всеки ваш ден, независимо с какви занимания решите да го запълните.

Един нов кафе свят

Кафе света е необятна и непрестанно развиваща се индустрия, която никога не е предлагала толкова много и вълнуващи възможности! Всеки кафе любител може да се наслаждава на богато разнообразие от кафе продукти - от гладко черно кафе до разкошно ледено студено айс кафе, където пожелае - у д