Меню
Меню
Количка

NESCAFЕ

Защото всичко започва с Nescafe!

Всяка чаша ароматно кафе от бранда Nescafe е приготвена от 100% качествени кафе зърна и вода. 100% натурално кафе - нито повече, нито по-малко. Експертите по кафе на марката грижливо селектират само първокласни кафе зърна Арабика и Робуста за да се уверят, че всяка чаша ще поднесе 100% кафе изживяване.

Всичко започва с NESCAFÉ

Нескафе е швейцарска компания за кафе, чиято дейност е инспирирана от стремежа за създаване на нови връзки, приятелства и взаимоотношения. А като истински кафе ценители знаем, че най-добрите такива започват с кафе! Брандът усилено работи в посока иновации и новаторство. Марката взима участие в първата експедиция до връх Еверест, както и инициативата - първото кафе на Луната, за да покаже, че "всичко започва с Нескафе", но довежда до още по-големи  и вълнуващи преживявания! Nescafe поставя идеалното начало на всеки ваш ден, независимо с какви занимания решите да го запълните.

Един нов кафе свят

Кафе света е необятна и непрестанно развиваща се индустрия, която никога не е предлагала толкова много и вълнуващи възможности! Всеки кафе любител може да се наслаждава на богато разнообразие от кафе продукти - от гладко черно кафе до разкошно ледено студено айс кафе, където пожелае - у дома, в офиса или в движение.

През годините концепцията за кафе се изменя от "Искате ли кафе?" на "Какъв вид кафе искате?", а основна мисия на компанията Нескафе е да предложи кофеинова напитка за всяко предпочитание. Не само това! Тази напитка трябва да е с високо качество, защото добре знаем, че нямаме време за лошо кафе. Ето защо брандът се грижи за бъдещето на кафето, което е застрашено, поради изменението на климата, болестите по растенията, лошите земеделски техники и масовата миграция от земеделските райони в градовете. NESCAFÉ подпомага борбата с някои от тези проблеми, развивайки програми като NESCAFE Farmer Connect. Този проект цели да въвлече голям брой фермери, за да гарантира на крайния потребител, че винаги ще намери любимата си NESCAFÉ напитка на достъпна цена. Досега компанията е инвестирала повече в опазване на кафе бъдещето от всеки друг кафе производител, а обещанието и е да продължи да намира нови и отговорни начини за създаване на кафе, обслужващо нуждите както на тези, които обичат да го пият, така и за онези, които го произвеждат.

Семейството на NESCAFÉ

Знаете ли, че в семейството на NESCAFÉ има над 5000 различни продукта?

От NESCAFÉ Gold Blend до Shakissimo на NESCAFÉ Dolce Gusto, през годините компанията създава кафе за всеки вкус и повод. Независимо дали предпочитате кафето си горещо, студено или пенливо, без значение дали търсите продукт, част от премиум сегмента или по-масов такъв - Нескафе ще отговори на нуждите ви.

Огромно предимство в развитието на марката е стремежът за комуникация с потребителите. Nescafe е бранд, който създава чудено кафе, но определено не мислете, че това е лесна задача. Ежедневно специализирани маркетингови екипи се заминават с получаване и анализ на обратната връзка от клиенти, така че да подобрява и иновира в своите смеси с крайна цел - щастливи клиенти и неповторими кафе изживявания.

История на бранда

От пролетта на 1938г. кафе компанията Nescafe стартира своята дейност, в Швейцария, за да се превърне днес в един от най-разпознаваемите кафе брандове по цял свят.

Но историята на NESCAFÉ действително започва няколко години по-рано, през 1929 г., когато компанията Nestlе е помолена да намери практично решение за голямото количество излишък от бразилско кафе. Резултатът - в света на кафе напитките се появява едно съвсем ново кафе изживяване - инстантното кафе.

И така, на 1 април 1938 г., след няколко години иновиране и упорита работа, марката Нескафе споделя своето творение и представя на света нов тип богато на вкус кафе, което се приготвя само за миг. Оттогава Нескафе е водеща световна марка за кафе - търгуваща в над 180 страни и с впечатляващата консумация от 5 500 чаши кафе NESCAFÉ всяка секунда!

Помнете - всичко започва с NESCAFÉ


Няма налични продукти.