Меню
Меню
Филтър
Количка

Nova Brasilia

Nova Brasilia

Характеристики и вкус на Нова Бразилия кафе

Нова Бразилия е марка кафе, отличаваща се с високо качество и богат вкус. Това кафе е произведено в Бразилия - страната, известна със своите качествени и вкусни зърна от кафе. Кафето на Нова Бразилия е смес от най-добрите сортове арабика и робуста, което му придава балансиран и наситен вкус.

Кафето на Нова Бразилия се отличава със своя прекрасен аромат и неповторим вкус. То предлага нотки на шоколад, карамел и орехи, които придават на напитката сладост и богатство. Резултатът е незабравима кафена наслада, която ще задоволи и най-изисканите вкусове.

Нова Бразилия кафе

Нова Бразилия кафе е перфектният избор за всички почитатели на кафето, които се стремят към високо качество и изключителен вкус. То е подходящо както за домашна употреба, така и за професионални заведения като кафенета и ресторанти.

Свежо изпеченото кафе на Нова Бразилия се предлага в различни форми - кафе на зърна, мляно кафе и капсули за кафе машини. Това гарантира опция за всеки вкус и предпочитание.

Независимо дали сте начинаещ или опитен почитател на кафето, Нова Бразилия кафе е надежден избор, който ви осигурява качество и удоволствие при всяко глътка. Опитайте Нова Бразилия кафето и се насладете на неговия неповторим вкус и аромат.

Разновидности на Нова Бразилия кафе

Нова Бразилия кафе е известно със своето вкусно и ароматно кафе, което произлиза от Бразилия, най-голямата държава-производител на кафе в света. Това кафе се различава от другите видове кафе по своя успореден вкус и неповторим аромат.

Арабика и Робуста кафе в Нова Бразилия

В Нова Бразилия може да се намерят два основни вида кафе: Арабика и Робуста. Всяка от тях има свои специфични характеристики и вкусови нюанси.

Арабика: Арабика кафето е по-деликатно и по-фино от Робуста кафето. Това кафе е известно със своя елегантен аромат и сладък вкус. Арабиката е по-малко кофеинова и се отглежда на по-височинни и хладни райони. Тя е идеална за по-фините и балансирани кафета.

Робуста: Робуста кафето е по-силно и с по-дълъг послевкус от Арабика кафето. То има по-висока кофеинова съдържание и се отглежда на по-низини райони. Робустата е по-горчива и по-плътна, което я прави идеална за силни кафета и еспресо.

В Нова Бразилия има много различни марки и сортове кафе, които се отличават по вкус и аромат. Независимо от предпочитанията ви, със сигурност ще откриете перфектното кафе за себе си в Нова Бразилия. Нека се насладим на изключителния вкус на Нова Бразилия кафе!


Марка: Nova Brasilia
Nova Brasilia Classic 100гр мляно (Кафе) Кафето Нова Бразилия Класик е висококачествено мляно кафе с богат и плътен вкус, а благодарение на  вакуумира..
2.84 лв
Без данък:2.84 лв
Марка: Nova Brasilia
Nova Brasilia Classic 200гр мляно (Кафе) Кафето Нова Бразилия Класик е висококачествено мляно кафе с богат и плътен вкус, а благодарение на  вакуумира..
4.62 лв
Без данък:4.62 лв