Меню
Меню
Филтър
Количка

Philips

Philips

Кафемашини за истинско кафе еспресо Philips с иновативен и стилен дизайн. Насладете се на любимото си силно еспресо, лате, капучино и лате макиато с Philips кафемашини на топ цена!

Philips е световен лидер в областта на иновациите и технологичните решения, който предлага разнообразни продукти и услуги за подобряване на живота на хората. След повече от 130 години опит в индустрията, компанията е известна със своите висококачествени продукти, ярка иновационна култура и силно фокусиране върху потребителските нужди и доставката на удовлетворяващи резултати.

История на Philips

Philips е основана през 1891 година в Холандия от бащи и сина – Фредерик и Герард Филипс. От самото начало компанията се посвети на развиването на иновативни технологии и продукти, променящи начина, по който хората живеят и работят. От първите си предмети от електротехника до най-съвременните технологии като LED осветление, разработка на медицинска апаратура и домакинска електроника, Philips продължава да бъде играч с водеща роля в индустрията.

Технологични иновации на Philips

Philips е известна с постоянната си посветеност към иновациите и създаването на умни технологични решения, които променят начина, по който хората живеят. Компанията е пионер във въвеждането на LED осветление, което предлага по-екологични и икономични решения за осветление. Също така, Philips разработва разнообразни медицински устройства и системи, които помагат на здравния сектор в подобряването на диагностиката, лечението и наблюдението на пациентите. Компанията е също така пионер в сферата на домакинската електроника с продукти, които често се превръщат в иновативния стандарт.

Във всичките си дейности, Philips продължава да притежава престижа на водещ глобален бранд, който се отличава с висококачествени продукти, иновативен дизайн и отговорно отношение към обществото и околната среда


Марка: Philips
По-лесно приготвяне на 2 вкусни кафета от свежи зърна Наслаждавайте се на вкуса и аромата на кафе от пресни зърна с перфектната температура благодарен..
599.00 лв
Без данък:599.00 лв
Купи