Меню
Меню
Филтър
Количка

Starbucks®

Starbucks®

Брандът Starbucks се създава през 1971 година в Сиатъл, Вашингтон. Основателите на компанията - Джери Балдин и Гордън Бауерс - си поставят за цел да създадат място, където хората да се срещат, да се отпуснат и да се насладят на добро кафе. Със своята простота и уютна атмосфера, Starbucks успява да се превърне в популярно място за срещи и работа.

Преди да започне да се разраства и да става една от най-иконичните марки в света, Starbucks предложението беше насочено към откриване на малки кафенета, специализирани в продажбата на свежо изпечено кафе на зърна.

След години на успех и разрастване, в началото на 1980-те години се присъединява и Howard Schultz, който по-късно става известен като вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Starbucks Corporation. Той вижда потенциала на Starbucks да стане не просто място за пиене на кафе, а и една култура на общуване и досегашното им концепция бива променена.

Сега Starbucks е глобална верига с хиляди кафенета по целия свят, като предлага разнообразие от кафе напитки, закуски и други продукти. Освен това, компанията активно се стреми към устойчивост и отговорност, като работи в посока към опазването на околната среда и подобряване на условията на работа на своите служители.

  • Кафе напитки

Старбъкс предлага различни варианти на кафе напитки за всеки вкус. Можете да изберете класики като еспресо, капучино и лате, или да опитате по-специални видове кафе като макиато или флет уайт.

  • Фрапе напитки

Ако сте почитател на освежаващите напитки, Starbucks предлага и разнообразие от фрапе напитки. Можете да се насладите на класическия Фрапучино или да изберете някое от неговите вариации с различни аромати и добавки.

  • Чай и други напитки

Ако не сте почитател на кафе, Starbucks ви предлага и други варианти за удоволствие. Можете да изберете от разнообразие от чайове - зелен, черен, бял или различни ароматизирани видове. Освен това, Starbucks разполага и с богат избор от горещи шоколади, лимонади и други напитки.

Без значение какъв е вашето предпочитане, Starbucks е сигурен избор за качествени напитки, приготвяни с грижа и внимание към детайлите. Нека се насладим на вкусните предложения на Starbucks!

Starbucks кафе

Произход и качество на кафето

Starbucks е една от най-големите вериги за кафе в света, предлагаща широка гама от висококачествени продукти и напитки. Компанията се гордее със своята постоянна ангажираност към производството на кафе с високо качество, което води до богат и изящен вкус. Те инвестират в устойчиви отношения с горите, земеделските стопани и общностите, от които получават кафето си. Компанията също така работи за подобряване на условията на труд и живот на кафените производители в развиващите се страни.

Най-популярните видове кафе в Starbucks

Старбъкс предлага богато разнообразие от кафени напитки, които отговарят на вкусовите предпочитания на най-широката аудитория. Някои от най-популярните видове кафе включват:

  • Еспресо: Класическото еспресо е силен, ароматен и богат на вкус.
  • Капучино: Комбинация от равни части еспресо, топло мляко и капочино пяна.
  • Лате: Еспресо с топло мляко и мека пяна.
  • Мокачино: Комбинация от еспресо, топло мляко и гъста пяна.
  • Фрапе: Замразени кафени напитки с лед и добавки, като шоколадов сироп или сметана.

Независимо от предпочитанията ви в кафето, Starbucks предлага разнообразие от висококачествени и вкусни опции, които да задоволят всеки вкус. Марката е известна също така и със своите приятни помещения за питие на място или за взимане навън, които добавят удобство и наслада при консумацията на кафето.


Марка: Starbucks®
 Starbucks® Blonde Espresso Roast Неспресо капсули Мек и гладък, сладък вкус. 100% Арабика. Интензитет 6. Мляно кафе в капсу..
12.90 лв
Без данък:12.90 лв
Купи