Меню
Меню
Филтър
Количка

Tefal

Tefal

Tefal е водеща марка за качествени готварски продукти, основана през 1954 г. във Франция. Те се специализират в производството на най-добрия незалепващ съд и други иновативни кухненски уреди. Tefal е само една от марките на Groupe SEB, световен лидер в областта на кухненските уреди.

Основателят на Tefal, Марк Грегуар, е бил вдъхновен от своята съпруга, която често се оплаквала от трудностите при готвене поради лепкавите тигани. Той реши да реши този проблем и разработи пръвия в света незалепващ съд с покритие от тефлон. Това откритие промени начина, по който домакините готвят, и бързо се наложи като със своето качество и иновации Tefal се превърна в световно известна марка.

Tefal

Tefal е известна със своите здрави и иновативни продукти, които правят готвенето по-лесно и удовлетворяващо. Техните незалепващи тигани и съдове са популярни сред хората, които търсят качество и удобство в кухнята. Tefal предлага голямо разнообразие от продукти, включително тигани, тенджери, фризерни кутии и тостери.

Една от ключовите характеристики на продуктите на Tefal е технологията Thermo-Spot®, която позволява на потребителите да разберат кога съда е достигнал оптималната температура за готвене. Това помага да се гарантира перфектното приготвяне на храната и предотвратява прегаряването или недоготвянето й.

Tefal придържа се към високи стандарти за качество и иновации, като постоянно разработва нови технологии и подобрения, за да отговори на нуждите на модерния живот. Също така, Tefal се стреми да бъде екологична марка, като произвежда устойчиви продукти и използва опаковки от рециклируеми материали.

Независимо дали сте професионален готвач или просто любител на добрата храна, Tefal предлага продукти, които могат да ви помогнат да приготвите вкусни и здравословни ястия без усилие. Те са доволнил милиони домакини по целия свят, които се доверяват на качеството и надеждността на Tefal.


Марка: Tefal
Кафемелачка Tefal (GT110838): Гарантиране на аромат и удоволствие във всяка чаша Добре дошли в света на вкусовете и ароматите, където всяка глътка каф..
58.99 лв
Без данък:58.99 лв