Caffytaly – само кафето има значение!

Когато чуем за хубаво кафе на капсули, първото нещо, за което се сещаме е Италия. Тази страна е признат световен лидер в производството на кафе на капсули и съответно, на машините за такова кафе. А една от най-познатите и добри марки е Caffytaly. Всички изделия на тази марка – от машините до капсулите – минават през прецизен контрол на качеството.

Историята на Caffytaly

Caffytaly System  е основана през 2004 година от група предприемачи, обединени от страстта си към кафето. Благодарение на бързото създаване на производството на кафе на капсули, се е появил и първия завод в Гаджо Монтано, а през 2010 година е открит и втория завод в Росано, в сърцето на промишлената зона на Милано.

Иновациите в създаването на кафе:

Преди да открие най-доброто кафе, Caffytaly е изобретила производствен процес за правене на кафе.Caffytaly System е патентована система за приготвяне на кафени напитки

Именно заради концепцията: „да се прави кафе с най-добрите технологични възможности“ се е родила и Caffytaly Системапатентована система за капсулирано кафе. Точно заради това, Вие може да сте сигурни, че всяка нова опаковка на кафените капсули винаги ще бъде с високо качество и в резултат на това Вие ще получите точно това кафе, с което сте свикнали.

Методите и резултатите от идеите, изследванията, околната среда и качеството на Caffytaly

В Caffytaly качеството на продуктите е предоставяните услуги е винаги на първо място. Точно върху тези аспекти компанията работи постоянно и ги подобрява.

Следващият аспект за Caffytaly е безопасността на потребителя. Благодарение на екологично-чистото производство, придържането към всички нормативи и законодателни актове, продукцията Caffytaly напълно отговаря на всички изисквания за безопасност.

Качеството на продукцията зависи и от квалификацията на персонала, от отношението към клиентите и скоростта на доставка на продуктите. Именно заради това, продукцията на Caffytaly е идеална от всички страни.

Caffytaly осъзнава важността на опазването на околната среда, полага всички усилия за да минимизира въздействието си върху нея. Влиянието на дейността на компанията върху околната среда съответства с изискванията на законодателството и съществуващите нормативни актове.

Главните предимства на кафемашините Caffytaly

Caffytaly е висококачествена технология за приготвяне на кафеЕдно от ключовите предимства на тази италианска техника е неподражаемото еспресо, лунго и американо. Веднъж опитали напитките от такава кафемашина, Вие вече няма да се върнете към обикновената кафеварка. Нека все пак разгледаме обстойно плюсовете на кафемашините Caffytaly, за да можем да Ви докажем истинността на това твърдение!

И така, основните плюсове на Caffytaly:

  1. Съвместимост с много капсули. Кафените капсули на много марки са съвместими само към техниката на същата марка, но при Caffytaly няма такъв проблем. Ако нямате капсули на тази компания под ръка, имате възможност да използвате изделия на други фирми.
  2. Машината загрява много бързо, затова и скоростта за приготвянето на кафето е много по-бърза, отколкото при кафемашина, която не работи с капсули или обикновена кафеварка.
  3. Използваните капсули се премахват автоматично от машината, затова на Вас не Ви се налагате да миете нищо. Отвътре апаратът остава напълно чист.
  4. Съвсем добрата цена на тези кафемашини Ви дава възможност да се снабдите с добра кафемашина за кафе на капсули. Закупуването на кафемашина излиза много по-евтино, отколкото всеки ден да ходите на кафе в някое заведение, а самият апарат заема изключително малко място в дома Ви.

С какво се отличава Caffytaly система от другите кафемашини?

Caffytaly e превъзходен начин за доставяне бързо и лесно на невероятно кафеОпределящото отличие на марката е малката и възраст. Компанията е създадена през 2004 година и именно тогава са се появили първите капсулни кафемашини. Така че, поначало технологията е била по-съвременна, отколкото при конкурентите и днес ситуацията донякъде се е уравновесила, но италианската техника по закон си остава най-качествената!

Към другите отличителни фактори се отнасят:

  • Вертикална система за зареждане на капсулите, която подхожда прекрасно за малки помещения
  • Високо налягане до 15 бара, което позволява да се приготвя много наситено кафе
  • Система за отваряне на капсулите, патентована от производителя
  • Материалите, използвани за създаването на кафемашините са напълно термоустойчиви и безопасни
  • Изобилие от настройки и голям обем (повече от 1 л), които дават възможност максимално да се опрости процеса на правене на кафе.

Изводът е, че продукцията на марката Caffytaly е достойна за всеки дом, където обичат качествено кафе. Капсулите не са скъпи, а отзивите на ползвателите им казват, че вкусът и ароматът на готовата напитка не отстъпват на аналогичните професионални кафемашини.

Нова епоха в развитието на кафето

Caffytaly е открила нов подход към кафето, издигнала е имиджа му и го е направила по-интересно, важно и съвременно.

Основните части на Caffytaly е съчетанието на технология и вкус, което отличава Caffytaly System и всичките и продукти.

Caffytaly: „Значение има само кафето!“. Не вярвате ли? Пробвайте и оценете продуктите на тази марка! Те удовлетворяват всеки вкус, дори и най-взискателния.

Младото семейство на Caffytaly Gold Taste е изваяно от нови капсули с дизайн с два филтъра, специално разработени за подобряване аромата на кафето. Новото е и количеството – 8 мг мляно кафе за всяка капсула.

Насладете се на всички ароматни капсули!

Caffytaly Gold Taste 100% Arabica е смес от Арабика, богата на плодови и цветни ароматиCaffytaly Gold Taste 100% Arabica

Това е смес от 100 зърна Арабика, отглеждани в Латинска и Централна Америка. Това еспресо е богато на плодови и цветни аромати, притежава сладък вкус и балансирана киселина. Напитката подхожда идеално за всяко време на деня.

 

Caffytaly Gold Taste Arabica Brasile е с наситена консистенция и сладък вкус

Caffytaly Gold Taste Arabica Brasile 

Постоянните летни дъждове и сухите зими предлагат перфектни условия за произвеждането на тази висококачествена 100% смес Арабика, отгледана на голяма надморска височина в най-добрите бразилски плантации. Консистенцията е наситена, вкусът – сладък, ароматът е плодов, а в дълбочината на усещането се прокрадват нотки на подправки, фина киселина, сушени плодове и какао.

Caffytaly Gold Taste Deca е безкофеинов синхрон между бразилска Арабика и индийска РобустаCaffytaly Gold Taste Deca

Безкофеиново еспресо, родено от комбинацията на сладкия цитрусов аромат на бразилска Арабика и интензивния аромат на индийската Робуста, която придава на тази напитка плътно усещане. Ниското съдържание на кофеин, което е не повече от 0.1% превръща кафената напитка в идеалния спътник на почивката Ви през деня.

Caffytaly Gold Taste Espresso Italiano е с кадифен аромат и силен вкусCaffytaly Gold Taste Espresso Italiano 

В това изящество се срещат силният вкус на Робуста Индиана и сладкия кадифен аромат на най-добрите Арабика зърна от Централна и Южна Америка. Това еспресо е с устойчива горчивина, с нотки на черен шоколад и лешници, перфектен избор за сутрешното Ви събуждане.

Caffytaly Gold Taste Orzo е с отличен аромат и превъзходен вкусCaffytaly Gold Taste Orzo 

Мек и нежен ечемичен аромат, отлична, истинска, блестяща напитка

 

Caffytaly Gold Taste Ginseng Caffytaly Gold Taste Ginseng Ви тонизира и Ви дава енергия

Една вкусна напитка на основата на корен от женшен – тонизираща и енергизираща.