Капсулите Cagliari - синхрон с Caffytaly System

Cagliari през годините – как се постига съвършенство

1895 – тук започва традицията Cagliari, когато основателят Амброджио Каляри събира смелост да следва мечтата си за друго бъдеще и емигрира в Бразилия. Там – в кафените насаждения, той се влюбва в света на кафето и за кратък период от време той се превръща от обикновен работник във велик експерт в подбора и изпичането на кафе-зърната.

1909 – Амброджио се завръща в Италия и отваря първия магазин за печене и дегустация на кафе в град Модена. Неговият опит е преработката и международната търговия с кафе му носи огромен успех. Още през 1911 година компанията му печели златен медал на Международния панаир в Генуа.

1939 – между войните компанията расте и печенето на кафе се измества на друго място. Магазинът се премества в по-голямо помещение и се превръща в един страхотен бар, който остава отворен през цялата нощ. През тази година кафе-производителят предава компанията си на своите синове.

Cagliari кафе е с дългогодишна история, пропита с традиции и качество на продукцията1951 – тримата синове на Амброджио дават нов тласък на бизнеса, особено Луиджи, който поема управлението на изпичането на кафе. Дизайнерът на марката скоро става известен навсякъде по света като символ на качество.

1963 – открива се нов завод на Вия Емилия с модерен производствен отдел, офиси и представителства. Няколко години по-късно компанията се поема от сина на Луиджи – Алберто.

1979 – Алберто поема компанията, като прави редица значителни промени и допълнително засилва интереса към марката, имаща вече годишно потребление на стотици милиони продукти в 40 страни по света.

1996 – дъщерята на Алберто – Алехандра, се присъединява към компанията, като представлява четвъртото поколение на семейството. Тя дава тласък на комуникацията и маркетинга.

През 2006 година се въвеждат специални вентили за високо налягане в опаковките, предназначени за професионалния сектор. Тогава е открит и учебният център на компанията "La Scuola del Caffè".

2009 – по повод 100-годишнината на компанията е открит фирмен музей, посветен на „Кафемашините“ – една изключителна колекция с над 120 екземпляра с голяма историческа и художествена стойност.

2015 – семейната традиция продължава, като се отличава от конкуренцията, благодарение на своята отдаденост на качеството. 120 години след смелия избор на Амброджио, Алехандра Каляри създава нов проект от световно значение: концептуалния магазин Casa del Caffè.

Капсулната Caffytaly System

Caffitaly система дава натурален вкус на кафето, запазва всичките му свойства и е с перфектен дизайн и начин на употребаИновационната капсула система Caffytaly съхранява безупречния аромат и вкус на истинското еспресо. Капсулите представляват индивидуални, херметично затворени контейнери, гарантиращи запазването на свежестта и несравнимия аромат на прясно смляното кафе. Технологичната тайна на тези капсули са двата малки специално разработени филтъра. Капсулата, поставена в кафемашината, първо се пробива на две места, след което мощна струя от въздух много добре разбърква съдържанието и. след това в камерата за кафето през първия филтър под налягане постъпва гореща вода, която мокри кафето равномерно, а през втория филтър тече еспресо с превъзходен филтър директно в чашата.

7 причини да изберете системата Caffytaly:

  1. Това е натурално кафе
  2. Можете да контролирате силата на кафето
  3. Ароматно кафе – не губи свойствата си, вкусът и ароматът след отварянето на опаковката остават наситени, за разлика от кафето на зърна или мляното кафе
  4. Висококачествена напитка – италиански традиции, винаги гарантирано високо качество на кафето, независимо от това, кой го е направил – професионалист или обикновен човек
  5. Много е бързо – скоростта на приготвянето на напитката в сравнение с традиционните начини е от 30 секунди до 1 минута
  6. Винаги чисто – няма нужда от филтри. Машината не е нужно да се мие, тъй като капсулата просто се премахва и се изхвърля
  7. Съвременен дизайн, компактен размер – вписва се хармонично във всеки интериор, благодарение на възможността от избор на цвета на предния панел

Кафемашините Caffytaly

Капсулната Caffytaly система е уникална симбиоза на кафемашина и порционна капсула на марката Cagliari, а резултатът от това е чаша ароматно италианско еспресо, приготвено в домашни условия. Принципът на капсулната система е направата на кафе, със съблюдаване на правилата за идеалното еспресо: свежи кафени зърна, балансирана смес, пресована маса, определено налягане и температура на водата. Така, за приготвянето на отлично кафе е достатъчно да поставите капсулата в кафемашината и да натиснете копчето.

Кафемашините Caffytaly са предназначени само за приготвяне на кафе, чай и горещ шоколад на капсули.

Cagliari капсули за Caffytaly – изживей го!

Cagliari Crem Espresso e с пълноценен аромат и перфектен вкусCagliari Crem Espresso 

Арабика качество, Робуста богатство – пълноценно ароматно и вкусно кафе.

 

 

Cagliari Deca е безкофеиново кафе с високо качествоCagliari Deca 

Точен избор на най-високото качество, без кофеин, със съвършенство във вкуса, без грешка в аромата!

 

 

Cagliari Elite 100% Arabica смес от висококачествена Арабика с ниско съдържание на кофеинCagliari Elite 100% Arabica 

100% висококачествена Арабика от Средна Америка и Бразилия, с ниско съдържание на кофеин, лека, мека и наситена кафена смес.

 

 

Cagliari Grand Espresso е кафе с нежен аромат и сладък вкусCagliari Grand Espresso 

Високо съдържание на най-качествената Арабика, събирана по древни рецепти, за превъзходна смес на кафе със сладък вкус и нежен аромат.

 

 

Cagliari Long Bar е дълго кафе от 100% зърна АрабикаCagliari Long Bar 

100% Арабика с най-високото качество за дълго, вкусно, леко кафе еспресо.

 

 

Cagliari Superoro е перфектно съчетание на традиции и качествоCagliari Superoro 

Смес с правилния избор на високото качество и резултат от 100-годишния опит на кафе-индустрията за еспресо. Сладък вкус и интензивен аромат.

 

Cagriari Silver е направено от най-добрите зърна кафе с невероятен вкус и неповторим ароматCagriari Silver 

Специална смес от най-добрите зърна за идеално балансирано кафе с богат аромат и изумителен вкус.