Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки

Добавете канела към сутрешното си кафе

01/10/2017 0 Коментар(и)

Канелата - малък трик, който ще направи вашето сутрешно кафе още по-добро

Обогатете вкуса на кафето - с канела.Точно както горещият шоколад е едно от най-простите удоволствия в живота, кафето е една от най-простите потребности. Но защо да се задоволяваме с обикновеният и добре познат вкус на кофеиновата напитка, когато можем да я подправим с нещо простичко, което най-вероятно вече имате под ръка: канела. И не, нямам предвид да поръсите еспресото си с канела на прах, става дума за съвсем различен метод на приготвяне. 

Какво ви е необходимо? - Само кафемашина, филтър за кафе, кафе и канела.

Канелата подобрява вкуса на кафето.Как да приготвите кафето? - Напълнете кафеварката със смес от канела и кафе. Да, канелата се слага направо във филтъра. След като кафето е готово, го изпийте както обикновено.

Защо е страхотно? - Когато добавим канела към вече приготвеното кафе, се получава една кашеста текстура, която е малко странна и ни дави докато отпиваме от любимата си напитка. Това не се случва с предложения в статията метод на приготвяне, а вкусът е чудесен!

Насладете се по един нов начин на любимия си кофеинов специалитет!

Оставете коментар