Julius Meinl – превъзходството в капсули с Caffitaly System

Julius Meаinl  е компания за производство на кафе, водеща на световния пазар по качество на продуктите сиНие от CodCaffee се стремим да Ви дадем възможност да изберете най-доброто от най-доброто кафе, затова и асортиментът ни е много голям и подхождаме към избора на производители винаги много отговорно. Това е причината да предлагаме продуктите на Julius Meinl. Предлагаме за Вас капсули на тази компания, напълно съвместими със системата Caffitaly, а качеството на най-съвършеното кафе не отстъпва по нищо на едноименните капсули на Caffitaly, дори в някои случаи го превъзхожда.

Julius Meinl е една от най-старите кафени компании на света (историята и е от преди повече от 155 години) и се заема водещи позиции в Австрия, Италия и много други страни от Европа. Появила се е на пазара през 1862 година като магазин за кафе и чай в центъра на Виена, а след това започва да използва иноваторски методи и прави революция в процеса на изпичане на кафето. Така въвежда качество за кафето на съвсем ново ниво. Вече през 1913 година компания Julius Meinl става голям производител на кафе в Австро-унгарската империя и водещ вносител на чай и кафе. Днес Julius Meinl също заема лидерски позиции на пазара за кафе, като е много популярна в много страни и е много позната марка кафе.

Компанията разполага с два собствени завода за изпичане на кафе в Австрия и в Италия. Занимава се с износ на кафе и чаени напитки в 70 страни от света и предлага широк асортимент кафе – от демократични до премиални блендове. Неизменимо остава високото австрийско качество на продукцията на Julius Meinl. Големият опит и грижливото отношение към традициите прави тази компания символ на виенската кафена култура, а произведеното от компанията кафе е еталон на пазара за кафе от премиум-класа.

Защо Julius Meinl избира за съюзник системата Caffitaly?

Julius Meаinl капсулите за Caffitaly System са перфектният избор за качествено, оригинално кафеКапсулната система Caffitaly се използва със специални капсулни кафемашини за приготвяне на еспресо и други кафени напитки на неговата на основа. Разпространението на тази система е лицензирано, затова много компании от цял свят избират да използват именно нея.

Един от най-важните аспекти на капсулната система е технологията за създаването на капсулите. Истинска иновация е използването на два малки филтъра във вътрешността на капсулите. Навлизащата под високо налягане в първия филтър вода преминава през всички частички на плътно опакованото кафе. През втория филтър излиза вече наситено, гъсто и ароматно италианско еспресо с плътен и качествен каймак.

Всяка капсула Julius Meinl съдържа вече готово за моментално използване кафе. Устройството им позволява водата да контактува плътно с мляното кафе и осигурява пълната му екстракция. След приготвянето на напитката, капсулата се премахва и не оставя следи в кашемашината.

Да изберем Julius Meinl капсули за Caffitaly система

Julius Meinl Decanto Espresso e лека и балансирана напитка без кофеинJulius Meinl Decanto Espresso 

Това не съдържащо кофеин кафе ще Ви подари мек и наситен вкус. Кафените зърна са със средно изпичане, напитката става лека и балансирана.

 

Julius Meinl Tango Intense е с наситен и силен вкус

Julius Meinl Tango Intense 

Наситения и силен вкус ще Ви отведе в интригуващия свят на тангото. Ароматът е превъзходен, интензивен, интересен, напомнящ на вкуса на прясно изпечения хляб.

 

Julius Meinl Caffe Crema Melodie е леко кафе с плътен каймак

Julius Meinl Caffe Crema Melodie 

Отворете сетивата си за ароматът на леко кафе с плътна пяна, което ще бъде за Вас в истинско изумление. Традиционното виенско съчетание на кафените зърна от Централна Америка и Африка има богат и наситен аромат. Това еспресо има прекрасен каймак с кафяв цвят и цитрусов привкус.

 

Julius Meinl Mocca Forte - Арабика със сладникав вкус и наситена пянаJulius Meinl Mocca Forte 

В тази смес се използва повече бразилска Арабика. Този сорт е известен със сладникавия си послевкус и тъмната си наситена пяна с интензивен кафен цвят. Еспресото има силен вкус, без горчивина, с лек аромат на шоколад.

 

Julius Meinl Espresso Symphonie  - истински шедьовър от качествени зърна Арабика и РобустаJulius Meinl Espresso Symphonie 

Това е смес от най-добрите колумбийски зърна Арабика и индийска Робуста. Съчетанието на тези сортове създава истински кафен шедьовър. Кафето има много балансиран букет от аромати с тънки нотки на цветя и шоколад, мек вкус и лека горчивина.

 

Julius Meаinl Culto Sublime е с богат и наситен аромат с тънка горчивинаJulius Meаinl Culto Sublime 

Пробвайте изисканото съчетание на най-добрите Арабика зърна от Африка и Америка. Благодарение на съчетанието на най-хубавите кафени зърна от Централната част на Америка и Африка, напитката има богат и наситен аромат. Отличава се с лек послевкус, с тънка горчивина, цитрусови и цветни аромати.