Отключи сетивата си с Piacetto Caffitaly System! Невероятно съчетание за невероятно кафе!

Caffitaly e известна марка кафемашини и капсули кафе. Тя принадлежи на голямата компания Caffitaly SpA – Италия, която работи на европейския пазар от началото на нулевите години. Машините на този производител са достъпни по цена и съвършени по количество на автоматични функции. За броени секунди те са способни да приготвят най-вкусното кафе и самостоятелно да премахнат обработената капсула.

Особеностите на капсулите с марката Caffitaly System

Caffitaly system се съчетава перфектно с капсулите PiacettoИталианската компания не се скъпи за разработването на нови технологии и усъвършенстване на дизайна. Всички кафемашини стават компактни по размер, от термопласт и неръждаем метал.

Производителят Caffitaly е:

  • Европейско качество на кафемашините
  • Официална гаранция от производителя
  • Голям избор от кафени напитки
  • Достъпни цени
  • Съвместимост в много марки капсули, включително и Piacetto

Преимуществата на капсулните кафемашини

Мощността на машините Caffitaly е до 1250-1400 Вт, а налягането на помпата – от 15 до 20 бара. Това са съвременни агрегати с особена система на пробиване на капсулите и премахването им в специални контейнери. Тези резервоари може да се почистват веднъж на 3-7 дни. Машините работят без проблеми и практически няма нужда да се пият и да се полага грижа за тях. Ако по време на приготвянето на напитката попаднат няколко капки върху тавичката, просто може да се премахнат с кърпа и готово.

Кафемашините от италианската компания представляват:

  • Лесно управление (с копчета)
  • Автоматично почистване на капсулите и мръсотията
  • Много полезни технологии

Резервоарите за вода и мляко трябва добре да се измиват и да се следи да не остават празни. Може да се съхраняват и в хладилника. Кафемашините работят безшумно и подхождат идеално за офиса или дома. Те преминават автоматично на режим за енергоспестяване след определено време, ако не се използват. По този начин, ако Вие забравите да изключите машината, няма да се случи нищо страшно.

Външният вид на техниката Caffitaly е добре измислен до най-малкия детайл. Компактността и модерния дизайн, в съчетание с бойлер от алуминиева сплав, ще се харесат на всеки, който цени качествената битова техника.

Техническите продукти Caffitaly са отличен избор за всеки потребител. Оптималната цена и идеалното по качество кафе прави кафемашините на тази фирма едни от най-търсените на пазара.

Piacetto – направи стъпка към света на Caffitaly

Piacetto е марка с дългогодишна история в правенето на кафе от най-висококачествените кафени зърнаPiacetto обединява векове на истинска италианска кафе култура със силна страст за усещането на вкуса на кафето. Тази марка е не само специализирана в създаването на автентично италианско кафе с най-високо качество, но е и здраво стъпила на пазара. Тя се е обединила с Rainforest Alliance, които използват екологични и социално етични методи за отглеждане на кафе.

Piacetto има гама от изключителни аксесоари, които подхождат отлично на доброто кафе.

Вярванията на Piacetto са прости: направеното автентично италианско кафе създава голямо удоволствие в един малък момент. Те отделят голямо внимание на производството на висококачествени зърна кафе, които се изпичат и смесват от професионалисти с над 65 годишен опит.

Капсулите Piacetto за системата Caffitaly

С изящните кафени смеси в капсулите, от които може да избирате, със сигурност ще се насладите на неповторимия вкус на истинското кафе от Италия.

Piacetto Supremo Espresso e с аромат на горски плодове и устойчив вкусPiacetto Supremo Espresso 

Това е едно от най-добрите италианско кафе и се създадено специално за индустрията на хотелиерството. Нежната южноамериканска Арабика и ободряващата индийска Робуста са основа за италианското еспресо. Плътността на напитката е средна, а ниската киселинност придава на кафето аромат на горски орех и устойчив кафяв каймак.

Piacetto Supremo Caffe Filtro е смес от Арабика, плътна напитка с богат ароматPiacetto Supremo Caffe Filtro 

Уникална кафе-Арабика напитка, която ще впечатли всеки ценител на доброто еспресо – изключителна, плътна, с невероятно свежо усещане напитка, с богат аромат. Арабиката, която се използва за това кафе е най-качествената. Тя гарантира елегантност и познат вкус на кафе. Свойствата на етеричните масла в зърната са докрай запазени заради внимателното им изпичане в барабан. Пиачето филтърно кафе впечатлява със забележителния си вкус и аромата си на висококачествено, прясно изпечено кафе.

Piacetto Supremo Caffe Crema е с елегантна напитка с гъст каймакPiacetto Supremo Caffe Crema 

Идеално подхожда за приготвянето на американо и кафе с мляко. Това е едно уникално, елегантно, с наситен вкус и гъст каймак кафе. Напитката е много ароматна, с лек вкус на горски плодове и цитрусови нотки.