Меню
Меню
Филтър
Количка

Caffe Gioia

Caffe Gioia: кафе, приготвено с удоволствие!

Всичко започва преди повече от половин век, когато Г-н Доменико Джоя закупува от италиано-американец магазин за хранителни стоки, в който той не само продавал няколко вида продукти, но и изпичал сурово кафе, за да усвои един нов занаят, но и за да достави удоволствие, като продава ръчно приготвено и опаковано кафе.

И до ден днешен страстта и отдадеността към този вид дейност не са изчезнали, подхранени от непрекъснатото технологично развитие, без да се пренебрегва обичайното внимание, с което компанията винаги е била известна, при създаването на своите висококачествени блендове кафе. Благодарение на качеството на своите продукти, компанията днес предлага продукти в над повече от 40 страни на всички континенти, включително Източна Европа, Средния Изток и Средиземноморието, като се възползва от всички възможности,за да завладее дори и по-трудните пазари.

Компанията оперира на международни пазари в основните сектори, с цел да засили своята дейност и разпространението на продуктите си по света. През годините "Кафе Джоя" се сдобива с много сертификати като H.A.C.C.P. (Анализ на риска и критичен контрол), "Gosstandardt" за руския пазар и други международно признати сертификати. Всеки ще преживее истинско удоволствие, докато консумира продуктите на "Кафе Джоя", където и да е по света, като по този начин ще допринесе за популяризирането и засилване на заслуженото внимание към автентичното италианско кафе и неговото високо качество.

Защо да изберете точно "Caffe Gioia"?

Марката "Caffe Gioia" e символ на компанията от 1981 година, когато се поставя началото на малката семейна компания. Марка с дълга история, която днес на пазара предлага изключително голямо разнообразие от продукти, включващо различни блендове кафе зърна, с различна интензивност и различно съдържание на процент зърна Арабика. Можете да избирате от 30% до 100% Арабика, в зависимост от вашия вкус. Изключително голямото разнообразие и високото качество е причина да изберете точно "Кафе Джоя"! Различните варианти кафе зърна се предлагат и в опаковки 250 грама мляно кафе.

Можете да се насладите на вашият любим вкус и с различните видове кафе капсули и монодози на "Caffe Gioia". Имате възможност да избирате между Nespresso система, Lavazza Espresso point или Lavazza A modo mio. Бърз, лесен и удобен начин да приготвите еспресо у дома!

Разгледайте всички видове кафе само в нашия онлайн магазин CodCaffee.com ! Като единствен вносител и представител на марката за България, ние Ви гарантираме качество, бързина на доставката и възможност още сега да оцените вкуса на истинското удоволствие! Открийте перфектното еспресо за вас между различните вариации и комбинирайте с прекрасните аксесоари, които този бранд предлага!


Марка: Caffe Gioia
Комплект чаши за Вашето любимо капучиноНасладете се на любимата си млечна напитка в порцеланова чаша на Caffe Gioia. Комплект от чаша за капучино ..
39.90 лв
Без данък:39.90 лв
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)