Меню
Меню
Филтър
Количка

Piacetto

Кафе Piacetto пренася духа на Италия във всяка чаша

Кафе Piacetto е не просто италиански бранд специализиран в производството на първокласно кафе, а и компания активно ангажирана със спазването на екологичните и социални норми за устойчиво развитие. Смисълът, от който се ръководи марката е привидно простичък, но изключително успешен - Пиачето предлага автентичния вкус на италианско кафе във всяка чаша, за да ви създаде наслада във всеки един момент.

Piacetto влага неподправените страст и нюх към кафето, за да създаде уникални смеси, комбиниращи кафе зърна от различни сортове и региони за отглеждане на кафе. Чрез прецизните си съчетания, експертите по кафе на марката комбинират вкусове и аромати от различни краища по света, което прави всяка серия кафе на зърна неповторима и неустоимо вкусна. Вкусовите и уханни качество на зърната кафе са гарантирани за всяка чаша, тъй като прецизната селекция е от първостепенна важност за Пиачето и за нея отговарят експерти с повече от 65 години опит. Кафе Piacetto вплита автентичната италианска култура, в отглеждането и направата на кафе напитки, в обширна гама кафе специалитети - кафе на зърна и кафе капсули, които ще отговорят на вкусовите предпочитания и на най-взискателните кафе любители. Подарете си незабравимо кафе преживяване у дома, в офиса или дори навън с традиционно еспресо или кафе специалитет с мляко и сметана от Пиачето!

История на бранда

Уникалната формула на Piacetto Espresso е дело на прочутия италиански сомелиер Грациано Чесса, който посвещава дългогодишната си страст към кафето на перфектния вкус на еспресото. Piacetto печели славата на най-добрата марка кафе еспресо в Италия, тъй като успява да постигне типичния италиански вкус на първокласно есп