Меню
Меню
Филтър
Количка

Piacetto

Кафе Piacetto пренася духа на Италия във всяка чаша

Кафе Piacetto е не просто италиански бранд специализиран в производството на първокласно кафе, а и компания активно ангажирана със спазването на екологичните и социални норми за устойчиво развитие. Смисълът, от който се ръководи марката е привидно простичък, но изключително успешен - Пиачето предлага автентичния вкус на италианско кафе във всяка чаша, за да ви създаде наслада във всеки един момент.

Piacetto влага неподправените страст и нюх към кафето, за да създаде уникални смеси, комбиниращи кафе зърна от различни сортове и региони за отглеждане на кафе. Чрез прецизните си съчетания, експертите по кафе на марката комбинират вкусове и аромати от различни краища по света, което прави всяка серия кафе на зърна неповторима и неустоимо вкусна. Вкусовите и уханни качество на зърната кафе са гарантирани за всяка чаша, тъй като прецизната селекция е от първостепенна важност за Пиачето и за нея отговарят експерти с повече от 65 години опит. Кафе Piacetto вплита автентичната италианска култура, в отглеждането и направата на кафе напитки, в обширна гама кафе специалитети - кафе на зърна и кафе капсули, които ще отговорят на вкусовите предпочитания и на най-взискателните кафе любители. Подарете си незабравимо кафе преживяване у дома, в офиса или дори навън с традиционно еспресо или кафе специалитет с мляко и сметана от Пиачето!

История на бранда

Уникалната формула на Piacetto Espresso е дело на прочутия италиански сомелиер Грациано Чесса, който посвещава дългогодишната си страст към кафето на перфектния вкус на еспресото. Piacetto печели славата на най-добрата марка кафе еспресо в Италия, тъй като успява да постигне типичния италиански вкус на първокласно еспресо във всяка чаша. Над 30% от кафето, което е използвано за производството на Piacetto, е сертифицирано от Rainforest Alliance Certificate, което доказва ангажираността на компанията към опазването на природата и спазването на екологичните и трудови норми при производството на кафе във фермите. Piacetto Espresso обещава най-добрите сортове и зърна кафе, а така всяка чаша кафе се превръща в истински подарък.

Piacetto Espresso създава атмосфера

Експертите по кафе на бранда Пиачето знаят, че кафето не е просто напитка, а истинско изживяване. За да постигнат своята основна и ръководна за компанията цел, в Пиачето се грижат както да гарантират високото качество на кафе напитките, така и за да пресъздадат атмосферата на китно и уютно италианско кафене. Piacetto Espresso разполага с богат набор от изключителни кафе аксесоари  и кафе консумативи с високо качество като: чашки за еднократна употреба, керамични и стъклени чаши, салфетки, табли, както и престилки за сервитьори и бариста.

Насладете се на неподправения италиански дух, навсякъде и по всяко време, с чаша Piacetto кафе на топ цена от магазин за кафе и чай Cod Caffee!


Piacetto Crema Cafissimo Caffitaly Система 96 бр. Кафе капсули Piacetto Crema Cafissimo Caffitaly Система 96 бр. Кафе капсули
ТОП Продукт
Марка: Piacetto
Piacetto Крема Кафисимо Caffitaly СистемаКапсулите "Crema Cafissimo" на Piacetto, съвместими с Caffitaly System, са най-..
68.65 лв
Без данък:68.65 лв
Купи
Марка: Piacetto
Piacetto Пиачето Еспресо Caffitaly СистемаКапсулите "Espresso Coffee" на Piacetto, съвместими с Caffitaly System, се приготвят като&..
68.65 лв
Без данък:68.65 лв
Купи