Разнообразие с капсулите Caffitaly System

Caffitaly System е система за приготвяне на кафе, която Ви дава възможност без да правите каквито и да било усилия, неангажиращо, приятно, да приготвите любимата си кафена напитка. Какви са особеностите на тази система, защо да изберем Caffitaly System и какви капсули предлагаме за Вас, с които работи тя… Това ще разберем сега!

Особеностите на Caffitaly System

Caffitaly система е лесна за използване. Не е необходимо да изпълняване много излишни движения. Трябва само да поставите предназначената за тази система капсула с желаната от Вас напитка и системата сама ще Ви направи цялата работа. Поместеното в капсулата кафе се извлича с всичките му запазени чрез метода на опаковане качества. След това машината сама отделя капсулите в специален за тази цел контейнер.

Caffitaly System оставя чисто след себе си. Да имате такава машина вкъщи, значи да имате напълно чиста кухня, без значение колко кафе, чай или какао сте направили. Особената технология позволява на капсулите да губят своята херметичност само в кафемашината, а отработената вече капсула си има свое собствено място в определения за вече използвани капсули контейнер. Няма да Ви се наложи да подсушавате, да почиствате, да сипвате и да избърсвате кафето, което иначе често се разсипва при правенето на напитката.

Caffitaly System е просто красота. Тези кафемашини имат прекрасен дизайн, който Ви подарява истинско естетично удоволствие. Гладките линии, контрастните елементи, мекотата на формата – всичко това ще се впише превъзходно в интериора на всеки дом, офис, кафене или ресторант. Ярките и сдържани разцветки ще Ви помогнат да изберете подходящия за Вас модел.

Caffitaly System работи с много от най-известните и с доказано качество марки кафеCaffitaly System работи с много марки световноизвестни производители, лидери на световния пазар, сред които са Tchibo, ECAFFE, Julius Meinl и много други.

Ако Вие сте привърженик на превъзходните продукти на Tchibo, знайте, че имате възможност сега с Caffitaly System да им се насладите. Запознайте се с капсулите Cafissimo от статията „Cafissimo капсули за Caffitaly System - една изящна хармония в чаша кафе“, която подготвихме за Вас

Ако пък Вашето любимо кафе е Julius Meinl, в статията „Капсулите Julius Meinl за система Caffitaly“ ще Ви разкрие всички тънкости на напитките в капсули, които предлагаме за Вас.

Може би сте привърженик на класиката, пропита в ECAFFE. Е, и тук сме подготвили интересно четиво за Вас – „Кафе капсулите ECAFFE за Caffitaly system“.

Марката Cagliari, която е с дългогодишна история, също предлага капсули за Caffitaly система. Кои са те и защо Cagliari се слави с такива огромни успехи, може да научите от статията „Cagliari капсули за Caffytaly система“.

За тази изящна система предлагаме и капсули от Piacetto Espresso. Малко повече за тази марка, както и за капсулите, можете да разберете от статията „Piacetto кафе капсули за Caffitaly System“.

Caffitaly е компания, която произвежда не само машини, но и едноименни капсули-кафе с отлично качество. Надникнете в света на Caffitaly с подготвеното от нас четиво „Caffytaly кафе капсули за Caffytaly система“.

Кратка информация за всички капсули Caffitaly System на изброените марки, които ние от CodCaffee предлагаме за Вас, ще откриете във въпросните статии.

Но Caffytaly не работи само с тези марки. Има и други не по-малко качествени, не по-малко известни, не по-малко доказани фирми, които са се доверили на Caffytaly

Miko – традиции, отразени в качествено кафе

Miko е популярна марка хубаво кафе, която работи с Caffitaly системаИмето „Miko“ започва от там, където семейство Михелсон през 1801 година купува земя близо до едно белгийско градче. Там семейството построява фабрика за изпичане и пакетиране на кафе. Семейство „Мико“ получава признание на вътрешния пазар, а 136 години след придобиването на белгийската земя, излиза на световния пазар.

Търговската марка Miko е известна със своите двеста годишни традиции в произвеждането на кафе и с неговото качество. И независимо от традициите си, компанията активно използва иновативни технологии за изпичане, пакетиране и съхранение на кафето. Съвременното производство осигурява строго контролиране на качеството, разнообразие от методи за печене и опаковане, има в „арсенала“ си множество уникални тайни рецепти за кафе.

Под името „Мико“ се пуска на пазара кафе от премиум клас, което се цени високо от потребителите в над 30 страни от света.

Кафето Miko притежава благороден аромат и изискан вкус. Това кафе е симбиоза между качество от Европа и белгийски традиции.

Ние от КодКафе Ви предлагаме Caffitaly System капсулите:

Miko Creme Caffe е смес от няколко вида Робуста и Арабика с нежен ароматMiko Crème Caffe 

Смес от два сорта Робуста и 5 сорта Арабика с различен произход. Балансираното съотношение на двата сорта придава на това кафе приятен послевкус, нежен аромат и орехова пяна.

 

Miko Espresso дава енергия и възбужда сетивата ВиMiko Espresso 

Изкусително еспресо, което възбужда, дава енергия и глези сетивата Ви с всяка поета глътка. Ако Вие сте истински ценител на кафе, опитайте тази напитка. Тя ще Ви впечатли с елегантността и нежния си вкус. Ароматът е богат, вкусът – многообразен, качеството – съвършено – всичко, което трябва да има в едно кафе.

 

Lofbergs – знания, перспективност и прецизност

През 1906 година семейство Lofbergs основава едноименната си компания. Като основа на бизнеса семейството избива съчетанието на традициите, познанията, качеството, съвременните разработки и, разбира се, удоволствието. Компанията осъществява дейността си на международния пазар. Основното в нейния подход към клиентите е ориентацията към продължителна перспектива.

Здрав семеен бизнес

Lofbergs е семейна компаниоя, пропита с традиции в правенето на кафеКомпанията се старае да развива производството си на кафе и да го популяризира е страните от Скандинавия и Балтийските държави. Тя предлага кафе, което може да удовлетвори изискванията на всеки почитател на кафето. Основополагащи в бизнеса на семейство Lofbergs са били следните закони:

  • Опитни специалисти
  • Висококачествена продукция
  • Достъпност за всички прослойки на населението
  • Лаконичен стил
  • Продукти, които със сигурност могат да се нарекат безопасни
  • Иновативност
  • Опазване на околната среда

За компанията Lofbergs главен приоритет е опазването на екологията. Те никога не игнорират социалните си отговорности. Това се отнася, на първо място, до работата на завода за правене на кафе.

Зърното, което може да се нарече „най-качественото в света“

Компания Lofbergs използва само онези кафени зърна, които се отличават с високо качество. В процеса на произвеждането на кафе, се използват зърна Арабика. Само за производството на еспресо е предназначена друга смес. Те купуват зърна само от страните от Източна Африка, Южна и Централна Америка. Знае се, че за изготвянето на кафените зърна се изисква опит, което е определящо за вкусна и ароматна напитка.

А ето и капсулите от Lofbergs, съвместими със система Caffitaly, които предлагаме на Вашето внимание

Lofbergs Delicious Espresso е баланс между лека киселина и сладникавостLofbergs Delicious Espresso 

Меката киселинност балансира интензивната сладникавост на напитката. Този продукт е награден със сертификат Fairtrade. Сместа е 100% Арабика – класическо еспресо.